Kontakt

Om PedEnt

PedEnt.no er en offentlig ressursbank for lærere med fokus på pedagogisk entreprenørskap. Vi skal inspirere lærere til å ta i bruk entreprenørielle arbeidsformer i undervisningen.

Formålet med PedEnt.no er å medvirke til at elevene i grunnopplæringen i større grad får anledning til å bruke entreprenørielle pedagogiske arbeidsformer i ulike fag.

Arbeidet med PedEnt.no

Nettsiden er utviklet av Senter for IKT i utdanningen og Utdanningsdirektoratet på oppdrag fra Kunnskapsdepartementet. Prosjektet har hatt mange bidragsytere gjennom ulike arbeidsgrupper og workshops.

Blant bidragsyterne er Nasjonalt nettverk for entreprenørskap i lærerutdanningen (NEL), som på oppdrag fra Utdanningsdirektoratet har bidratt med innhold. Ungt Entreprenørskap (UE) har bistått prosjektet med å utforme læringsformene som omhandler entreprenørskap, elevbedrift og ungdomsbedrift. Du kan også lese mer om dette temaet på UEs nettsider. 

Tips oss

Vi på PedEnt.no vil gjerne ha innspill fra engasjerte praktikere. Om dere har forslag til forbedringer, vil bidra med innhold eller kan tipse om ildsjeler, fremragende skoler eller god praksis, ta kontakt med oss.